wij helpen je graag op weg OP de weg

...


AUTO

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


AUTO

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


MOTOR

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


BROMFIETS

INFO

Over ons

krant

Wij zijn in 1990 in Moergestel, onder de wind van de molen begonnen. En in 2001 zijn we verplaatst naar Biest-Houtakker, naar de Biestsestraat 111. Vanaf 2001 is dit onze uitvalsbasis geworden. We geven les in Tilburg en omstreken. De examens worden in Berkel-Enschot afgenomen.

Marcel Klomberg is de oprichter van de rijschool geweest, en heeft deze altijd met veel verve en plezier geleid. Zijn vrouw Janine verzorgde de rijlessen voor de auto. In de omgeving stond hij bekend als een geweldige motorinstructeur. De kandidaten kwamen van heinde en verre om te mogen genieten van zijn passie, en waren blij om daar zelf iets van over te mogen nemen. Helaas is Marcel veel te jong gestorven. Zijn jongste zoon Ramon is met de passie voor motorrijden besmet. Hij verzorgt de motorrijlessen tegenwoordig.

Na zijn dood heeft het bedrijf wel wat veranderingen ondergaan. De auto is opnieuw opgestart. En dit is niet geheel onverdienstelijk gegaan. Er zijn inmiddels al weer heel veel tevreden klanten met een kersvers rijbewijs de deur uitgegaan. Verder is de aanhanger ten tonele verschenen, en de motorrijlessen zijn blijven bestaan.

Kwaliteit staat nog steeds het hoogst in ons vaandel. We doen ons uiterste best om voor iedereen die een rijbewijs wil halen, een passende oplossing te vinden. We vinden het belangrijk om alle informatie helder en vooral doorzichtig te houden. Bij ons is een gemaakte afspraak bindend. Daar komen we niet op terug. Geen nare verrassingen naderhand. Besluit je om met ons in zee te gaan, dan doen we dat met heldere duidelijke afspraken. Dit is al jaren ons devies. Zo zijn we begonnen in 1990, en zo willen we nog lang doorgaan.

Je kunt bij ons terecht voor het autorijbewijs, het motorrijbewijs, het  aanhangerrijbewijs, je bromfietsrijbewijs en ook voor theorielessen