wij helpen je graag op weg OP de weg

...


AUTO

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


AUTO

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


MOTOR

wij helpen je graag op weg OP de weg

...


BROMFIETS

MOTOR

 


ACTIE MOTORRIJDEN

15 rijlessen + AVB + AVD
€ 1100,-
 

 

Motorrijden is voor veel mensen een spannend idee.

“Maar is dat niet gevaarlijk?” Nee, dat ligt helemaal aan de motorrijder zelf. Daarnaast zijn er ook veel vragen over de nieuwe regeling wat betreft lichte of zware categorie. Lees in dit artikel meer over deze nieuwe regels.

 
Als motorrijder ben  je een kwetsbare verkeer deelnemer.

hondaIn de rijopleiding besteedt Rijschool Ken-te-ken speciaal daar aandacht aan. Allereerst leer je de motor te besturen en beheersen. Daarna leer je zich op de motor veilig door het verkeer te bewegen, met extra aandacht voor de aspecten die bij het motorrijden belangrijk zijn (zoals zichtbaarheid) en voertuig-specifiek verkeersinzicht. Je zult gevolgd worden door een volgmotor, die daardoor rij-lijnen, plaats op de weg etc. kan verduidelijken.

Over de aanschaf van kleding helmen en handschoenen hoef je je geen zorgen te maken, want die heeft de rijschool in alle maten voor je klaar liggen. Communicatie geschiedt door middel van storingsvrije portofoons met een privé frequentie, zodat je geen last hebt van anderen. Anders dan bij de auto rijles waar je thuis opgehaald wordt, vertrekken we met de motor vanuit de rijschool zelf met de lessen.

 

Benieuwd naar het motorrijden?

Neem dan contact op om een eerste rijles te plannen.

 

(Foto in de banner van motorrijders © CraigBurrows / Shutterstock.com)